Netdating for singler som erhverv

This item was filled under [ Artikler ]

Når vi snakker om netdating er der mange forskellige tanker der kan hoppe frem i bevidstheden. De fleste tænker naturligvis på singler og kærester samt netdating generelt fra forbrugersynspunkt, med milkshakes og drive-in biografer. Men herinde handler det jo mest om erhvervsnyheder. Netdating er i den forstand også spændende fordi det giver gode muligheder for at analysere på en masse tal som ikke er gængse i mange af de gamle fysiske butikker som vi kender dem.

En anden interessant forretningsfaktor når vi snakker netdating er at betalingen ikke kan foregå i rede kontanter. Det er i hvert fald ikke set endnu mig bekendt. Her må jeg lige notere at hvis du støder på en netdating side der taget imod fysiske penge, både sedler og mønter, må du meget gerne tippe mig om det, da jeg gerne vil undersøge dette fænomen nærmere. I bund og grund er essensen af dette indlæg at der er mange spændende ting at tage fat på når vi snakker om netdating og dating generelt.

Derfor bør du bruge din viden om dette felt på en voksen og forsvarlig måde når du tager fat på emnet. Ikke at emnet i sig selv kan være sprængfarligt, men der hersker visse normer inden for dating generelt som kan være værd at overholde også når man færdes på internettet. Omend disse normer langsomt brydes ned i kraft med at internettet bliver vores “second-nature”, hvilket produkter som smartphones og iPads naturligvis hjælper med. Og det går endda ganske hurtigt.

Tagged with: [ , ]
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.