Ny portal for lejeboliger i Danmark

This item was filled under [ Erhverv ]

Der har længe været mange etablerede spillere på markedet for lejeboliger i Danmark. Men der kommer hele tiden nye til. Den seneste boligportal, som har meldt sig ind i kampen om de boligsøgendes gunst og penge er Boligninja. Her finder du tæt ved 3.000 lejemål fordelt på lejligheder, rækkehuse og familieboliger til leje i hele landet.

Folkene bag Boligninja.dk udtaler, at de håber, at den øgede konkurrence på betalingssegmentet for boligsøgende er med til at skabe højere gennemsigtighed, konkurrence og service på boligportalerne, som traditionelt har været domineret af de ældre spillere.

Boligninja har lejeboliger i hele landet, ikke kun i de store byer som København, Aarhus og Odense men også i de små byer som f.eks. Thisted, Videbæk etc. Det er vigtigt for os at ramme bredt og være til gavn for alle boligsøgende uanset om du leder efter en privat udlejer eller lejeboliger udbudt af boligforeningerne.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.